Sokat írtunk és beszéltünk már a média hatalmáról, arról, hogy ezeken a csatornákon keresztül elképesztő mennyiségű fals, és a tudat leépítésére szolgáló célzott információval bombáznak minket jól definiált, mesterien kigondolt és felépített módon. Olyannyira, hogy észre sem vesszük milyen a jövőbe mutató nagyon nagy veszélyekkel jár ez a folyamat és hatásaik, amik már erősen megvetették lábukat, és szépen, halkan “belopták” magukat a mindennapi életünkbe.

 

 

A tudatunk átformálása már régen megkezdődött, mely mostanra elért egy olyan állapotot, ami azt mutatja, hogy hogyan is gondolkozik a ma embere, mit tart autentikus forrásnak, és mit nem. Erre szeretnék egy érdekes példát bemutatni.

Egy kedves ismerősöm elment egy holisztikus spirituális előadásra, melynek központi témája a bőség bevonzása volt az életünkbe. Az előadáson sok elméleti és néhány nagyon praktikus, egyszerű, bár annál hatásosabb gyakorlat is szerepelt, amivel (ahogy a régiségben is tették ezt évszázadokon keresztül) be lehet vonzani a bőség energiáit. Az otthoni kis szertartás első lépése, hogy be kell szerezni egy megfelelő faágat, majd a többi lépést már otthon meg lehet csinálni.

Ismerősöm a közeli erdőben be is szerezte a faágat, majd elindult gyermekeiért az óvodába és az iskolába.

 

 

Az első “állomás” a kisebbik gyermek ovis csoportja volt, ahova kézben vitte magával a botot, amit öltöztetés közben lerakott az ovis csoport öltözőjében a szekrény mellé. Az anyukák érdeklődve kérdezték meg, hogy mire is kell majd az a bot. Ismerősöm őszintén és nagy boldogsággal kezdett a bőségpálca elkészítéséről beszélni, örült, hogy másnak is segíthet ezen energiák bevonzásában, de, amikor eljutott ahhoz a ponthoz, hogy honnan is tudja ezt a receptúrát, az érdeklődés azonnal lelohadt. Amint kimondta, hogy egy spirituális előadáson hallotta az elkészítés hogyanját, az anyukák szinte mindegyike azonnal hátat fordított és más témáról kezdett el beszélni, a dolog jelentőségét vesztette.

Semmi baj, ismerősöm fogta a kisebbik gyermeket és a botot, majd elindultak együtt az iskolába a nagyobbik gyermekért. Amint megérkeztek ugyanaz a szitu megismétlődött, vagyis az anyukák azonnal elkezdtek érdeklődni a bot eredete és célja felől. Ismerősöm gondolt ekkor egy nagyot és ugyancsak belekezdett a receptúra ismertetésébe azzal a kis különbséggel, hogy amikor az anyukák rákérdeztek, hogy honnan is tudja ezeket, egyszerűen csak azt válaszolta, hogy a TV-ben látta. Szemben az óvodával, itt minden anyuka tovább hallgatta az elkészítés metódusát, mi több többen bizton megígérték, hogy otthon megalkotják a bőségpálcát, hiszen tuti működik, mert a “TV mondta”!

Na, és itt a nagy titok: az átlagember minden információt autentikusnak, eredetinek, és ami a legfélelmetesebb teljesen igaznak tényszerűnek fogad el, ami a médiákból jön, legyen az televízió, rádió, internet, stb. Viszont, amit egy tényleg autentikus látó, bizonyítottan spirituális képességekkel rendelkező személy mond, az már a hitetlen kategória, azzal nem kell foglalkozni.

Igen, ilyen ereje, hatalma van mára a médiáknak, elérték azt, hogy az emberek szabadidejükben ne a kávézókban, parkokban, és egyéb a természetközeli helyeken találkozzanak és éljék a társadalmi életüket, beszéljék meg piknikezés közben az életük igen csak fontos eseményeit, hanem teljesen szegregáltan, egymástól még fizikailag is elkülönülve, mindenki az otthonában, a szobájából élje társas életét. Hatalmas eredmény a “kitalálók” részére, óriási veszteség az emberiség számára.

 

 

Gondolkodjunk hát el, hogy mit tartunk ténylegesen igaznak, lássunk egy picit a fátyol mögé, “Ízisz Fátyla” mögé, hiszen a 2017-es év az egyiptomi mitológia szereplőinek nézőpontjából Ízisz éve lesz. Ha megfelelő tudatossággal és eltökéltséggel elkezdünk magunkon dolgozni, akkor akár betekintést is nyerhetünk a Valóság hatalmas tengerének néhány fodrozódásába, melyek egyértelműen megmutatják, hogy mit is kell tennünk az igazi boldogulásunk elérése érdekében.