A Mágust valahogy mindig úgy képzeljük el, hogy hosszú lebernyeges ruhát, csúcsos kalapot és kenderkötélből készült övet visel, kezében hatalmas furkós botja, melynek tetején arany foglalatos vályúban hatalmas világító kristály honol, s közben ősz szakállát vakargatva varázsigéket mormol.

 

 

Pedig a valóságban, a 21. századunkban, belőlünk is könnyedén válhat mágus, csak néhány egyszerű lépést, cselekvést kell beiktatni mindennapi életünkbe. Ahogy éljük napjainkat, perceinket, másodperceinket, úgy alakítjuk az életünket, melynek a végén visszatekintve jobb esetben elégedetten megállapíthatjuk, hogy kihasználtuk annak minden pillanatát, ill. arra használtuk fel, amire hivatott, vagyis a tapasztalatok beszerzésén alapuló lelki fejlődésre. Ez természetesen nem zárja ki a fizikai, anyagi fejlődést, mi több, a fizikai dolgok a fejlődés egyik jelentős szegmense, de a végcél (még ha titokban is) mindenki számára a boldog, nyugodt, és kielégítő Élet.

Eddig rendben van, de hogyan tudjuk ezt mágus módjára, saját magunk által elérni, úgy, hogy közben munkahelyünk van, gyermekeket nevelünk, kifizetésre várnak a sárga csekkjeink, és a jelenünk elhalmoz számtalan feladattal és tennivalóval, amelyek mindegyikéről azt hisszük, hogy nélkülözhetetlen a létünkhöz.

 

 

Első lépés a szelektálás, vagyis kezdjük el lépésről lépésre kielemezni, akár egy papírra leírni, hogy hogyan is telnek a hétköznapjaink. Meglepve fogjuk észrevenni, hogy tényleg vannak benne olyan események, dolgok, amiket egy kis racionalizálással, átalakítással megváltoztathatunk, és lám, „idő lyukak” keletkeznek! Azaz, lesznek olyan percek, félórák, akár órák, amik más jellegű tevékenységre felhasználhatóak.

 

Amennyiben már megtaláltuk ezeket az „üres” idő intervallumocskákat, a következő lépés, kitölteni azokat igazi, teremtő, sorsprogramozó tevékenységekkel. Nem kell valami hatalmas dologra gondolni, hanem egyszerű, pár perces kis gyakorlatok beiktatásáról van szó, olyanokról, melyek sokszor maguktól teszik a dolgunkat, akár abban az időben, amikor mi alszunk. Számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre, csak ki kell választanunk a nekünk megfelelőt!

 

Ezek közül most felsorolok néhányat:

  • víz és kristályok programozása szimbólumokkal, töltése az égitestek által kibocsátott erőkkel, energiákkal (1 perces előkészületet igényel, aztán „teszi a dolgát magától”)
  • szimbólumok nézegetése (általánosságban 3×1 perc, 1 perces szünetekkel, vagyis összességében kb. 5 perc)
  • szimbólumok erejének felvétele tenyércsakrán keresztül (általánosságban 3-5 perc)
  • feltöltött kristályok ruházatban, vagyis auránkban történő viselése, hordása

 

 

  • programozáshoz „Jelen idejű, pozitív állítás!” mantrázása (napi 3x1perc)
  • erőközpontokra, vagyis a csakrákra felhelyezhető pozitív szimbólumok alkalmazása (1 perc/csakra)
  • ágy, párna, matrac alá helyezhető szimbólumok használata (éjszaka alvás közben fejtik ki hatásaikat)
  • egyszerű önfejlesztő, auratisztító gyakorlatok elvégzése (5-10 percesek)
  • gyertyával és kristályokkal történő erők, energiák lehívása (3-10 percesek)
  • bőség energiák bevonzása (2 perces szertartás)

 

(Ezen gyakorlatok többségének pontos leírása megtalálható a honlapunkon, amennyiben kérdés merülne fel, szívesen válaszolunk személyesen képzéseinken, vagy írásban e-mailen).

 

Ha a fenti tevékenységekből egyre többet és többet tudunk beilleszteni a hétköznapjainkba, tapasztalni fogjuk, hogy hosszútávon meghökkentő hatásokkal bírnak, az életünk egyre jobban elkezd pozitív irányba megváltozni, mindenkinek arra felé, amerre Ő maga viszi a sorsát.

 

Aki az anyagi javak programozásába veti bele magát, látni fogja, hogy elkezdenek megváltozni az anyagi lehetőségei, lehet, hogy munkahelyet vált, vagy új munkakőr betöltésére kap lehetőséget. Aki a lelki- szellemi fejlődésére helyezi a hangsúlyt, az azt tapasztalhatja, hogy új „ajtók” nyílnak meg előtte, rálátást kap olyan dolgokra, összefüggésekre, amelyek eddig is ott voltak, csak nem tudta értelmezni őket, kialakulnak a KAPCSOLÓDÁSOK, a tudati megértések.

 

Alapszabály, hogy mindaz, amire ráhelyezzük a figyelmünket, fókuszunkat (vagyis amivel elkezdünk foglalkozni, amire időt szánunk), az elkezd nőni, kiteljesedni az Életünkben, amitől pedig megvonjuk a figyelmünket, érdeklődésünket, az elkezd sorvadni.

Ki-ki tegye ezt a céljainak elérése érdekében a saját módján, a saját „eszközeivel”, és váljon saját élete MÁGUSÁVÁ!