Szeretettel meghívunk minden MAGáért tenni vágyót, hogy tartson velünk, az Ébredezők csapatával, egy különleges töltődésre….

 

Helyszín: Holdvilág-árok, Visegrádi-hegység

Időpontja: 2016. december 29., 13 óra

Egyszeri, megismételhetetlen, beavató jellegű energiákból töltődhetünk most!

Részletek: három helyen lehet becsatlakozni hozzánk : 11 órakor a székhelyünkön (Dunakeszi, Fő út 88.), 11.30-kor a Megyeri-híd budai hídfőjénél (A Mc’Donalds parkolójánál), vagy pedig a helyszínen 12-kor. Ha túránkat Budapestről indítjuk, érdemes busszal a Kiskovácsi kórházig utaznunk (Pomázig H5-ös HÉV, majd a Pilisszentkereszt-Dobogókő felé tartó autóbusz járat), majd a Holdvilág-árokba vivő piros “+” jelzésen elindulni. A buszmegállótól ezen útvonalon kb. 800 m séta után beérezünk a Holdvilág-árokba, melynek hossza kb. 1,2 km.

Az út egy túrázónak kb. 30-40 perc, mi bő egy órát szánunk rá. Maga a túra közepesen nehéz; ha esni fog akkor kimondottan nehéz az előrehaladás, de egymást segítve ez is menni fog 60-70 perc alatt. A töltődés max. egy órát vesz igénybe.Fent a fennsíkon található egy 50-70 méteres szűk (egy emberes) kanyon, nagyon érdekes és látványos. Ez az úgynevezett ősember-barlang, két járat található benne, megtekintése érdekében tehát érdemes magunkkal vinni elemlámpát! Ajánlott hátizsákot (és nem kézi táskát) hozni, és jó, ha van nálunk víz és szendvics. Útközben elhaladunk a Domini-forrás mellet, van lehetőség forrásvíz-vételre, így aki szeretne, hozzon magával üres palackot!

Extrém időjárás esetén a program sajnos elmarad.

Gyertek, tartsatok velünk, minden ÉBREDNI vágyót szeretettel várunk!