Az vagy, aki vagy! Sok minden belefér egy emberbe, néha nem is gondolnánk mi minden. Sok sérelmet okozhatunk egymásnak csupán azzal is, ha nem vagyunk tisztában a saját mélységeinkkel. Alap tendencia a mai világban, hogy a nő szebb akar lenni a többieknél a férfi pedig jobb. Ez azért van így, mert eladtak nekünk egy túlértékelt valóságot. Sajnos emiatt sokan csak azzal vannak elfoglalva, hogy hol vannak az áhított cél elérésében, befelé pedig nem figyelnek. Az élet nem ez. Az emberiség igazi történelme Nők és Férfiak alkotása, ahol bármi is történik, a szerelemnek köze van hozzá.

parkapcsolat-szerelem-szeretet-01-e1442874567271

Valójában mindennek a hátterében ott a szenvedély. Legyen az vallás, politika vagy háború. Az egész életünket áthatja. Miért ne próbálnánk akkor a magánéletünkben megélni a tüzet? Ja, azért mert csak kifelé élünk? Tehát az első lépés, ne a világ óhajaival törődj, hanem a saját vágyaiddal. Nagyon fontos az, hogy a párkapcsolatunk nekünk szóljon és ne a világnak. Becsüld a párod belső értékeit és oszd meg vele a tieidet. Jóban, rosszban együtt vagyunk! Egy kapcsolat mindig a felismerésekről és a beteljesülésekről kell, hogy szóljon. 

Fontos tehát, hogy megosszuk magunkat a társunkkal. Ne zárjuk őt ki az életünkből. Meséljünk neki a vágyainkról, önmagunkról és az elképzeléseinkről. Arról is, hogy mi hogyan látjuk a kapcsolatunkat vele, és milyennek szeretnénk látni. Ha ennek hatására a kedvesünk elkezd változni olyan irányba ami nekünk jó, ne feledjük el megdicsérni. Tegyük szóvá a pozitív tapasztalatainkat! De ne üres bókok legyenek ezek, csak azért, hogy jó legyen otthon a légkör. A dicsérni tudás olyan erényekért melyek nincsenek meg benne olyan, mintha büntetlenül hazudnánk neki nap, mint nap. 

szerelem

Időnként megújulni sem árt. A világegyetemben minden állandóan változik. Mi is változunk. Régen ilyen nézőpontból láttunk valamit, most meg már egészen másmilyen állásponton vagyunk. Gyerekkorunkban nem szerettük a tökfőzeléket, most pedig imádjuk. A párunk bizonyos megnyilvánulásait szerettük egykoron, ma azonban már idegesítenek. Ha mi időről időre megújulunk, akkor a kapcsolatunkat is frissíteni kell néha. Abból ugyanis gondok lehetnek, ha a változó elvárásainkat nem tudja követni a kedvesünk. Ahhoz, hogy a románcunk a belső állapotunkkal harmóniába kerüljön, nélkülözhetetlen a kommunikáció. 

Eszmecsere és nyitottság. Ugyanis a másik felünknek is lehetnek felénk elvárásai. Bizony, ránk is várhat egy forradalom, ami el kell, hogy sodorja mindazon régi idejét múlt szokásainkat melyek ránk nőttek. 

Szóval a jól működő párkapcsolat titka, hogy működtetjük!