teliholdLegutóbb október 16-án volt telihold. Nyártól kezdődően többféle együttállást fedezhet fel az, aki egy kicsit járatos a bolygók mozgásában. Ezen a hétvégén is, de a közeljövőben sorra következő teliholdas napok idején érdemes kicsit a világunk nem látható lényei felé is nyitni.

Az Ébredezők csapatának egyik összejövetelen az alábbi gondolatok hangzottak el a mostanában zajló folyamatokkal kapcsolatban:

Több hónapja angyali időszakot is élünk, mely dimenzió kaput nyit. Zseniális gondolatok, üzenetek jöhetnek angyaloktól. Folytatódik a nyári beavató időszak, legbelül magasabb rezgésszintre léphetünk, ami más minőségű valóságot teremthet számunkra a külvilágban. És ez egy emelkedett belső lelki állapotból születik.

 telihold2Hogyan és mit tegyünk ezekben az angyali pillanatokban? Használjuk azokat az angyali szimbólumokat, amivel rendelkezünk. Tegyük a közelünkbe, vagy vegyük fel, legyen kapcsolatban velünk. Csendesedjünk el, hívjuk az angyalokat. Fogalmazzunk meg konkrét kéréseket. Szóljunk hozzájuk! Amikor teliholdas nap is van egyben az angyali időszakkal, akkor minden hatványozottabb. Simán lehet kigondolni a jövőt, jövőképet festeni gondolatban. Jövőt a jelenben, a MOSTban.

 telihold3Felfokozott érzelmi állapot van, ettől senki ne rettenjen meg. Pont alkalmas tisztázó beszélgetésre, de ha sokat nevetünk vagy sírunk, ez is normális. A megtisztulás, teherletétel következtében olyan erők szabadulhatnak fel, hogy akár dimenzióugrás is bekövetkezhet.

 Senki sem látja a tuti megoldást, de első lépésként talán legyünk annyira bátrak, hogy legalább gondolatban merjünk elszakadni az átlagos élet biztonságától. Akarjuk a mást. Vadásszunk az alternatív megoldásra. A csillagok, angyalok arra buzdítanak, hogy a legmeredekebb gondolatban is ott lehetnek a kincsek.”

 És milyen kincsek? Nos, saját MAGunk gyöngyszemei, mely gyöngyszemekkel választ kaphatunk kérdéseinkre, mely gyöngyszemek utat mutathatnak nekünk ebben a kicsit zűrzavarosnak mondható fizikai világunkban. Idén is, jövőre is, sőt még azután is lesz még angyalos időszak, teliholdas nap, igyekezzünk kihasználni támogató erejüket! Minden értünk van!

 

Mit tehetünk még telihold alkalmával?telihold4 Egy kis szertartás keretében gyújtsunk gyertyát, üljünk le a közelébe 5-15 percig. A gyertya begyűjti telihold alkalmával a lunáris energiákat, amely tisztítja a lelki kínt és ezáltal segít kilábalni az érzelmi hullámainkból.

Kellemes tisztulást!