Az Ébredezők csapatának életében eljött egy újabb pillanat, egy újabb lehetőség, amelyet most megosztunk az érdeklődőkkel. Miről is van szó? Szorgos kezek munkájának eredményeképpen az Ébredezők csapatának székhelyén (Dunakeszi, Fő út 88.) nemrég elkészült egy, a Kom Ombo-i templomban található beavató medence mintájára épített szent eszköz, melyben tradicionális egyiptomi beavató-, és tisztító szertartásokat tartunk.

A szertartás, jellegét figyelembe véve különösen ajánlott azok számára, akik részt vesznek a nemsokára tervezett egyiptomi zarándokúton, illetve akik rendszeresen töltődnek nagy energetikájú helyeken.

Íme néhány kép a szertartás pillanatairól:

 

Várjuk jelentkezéseiteket az alábbi e-mail címen: INFO@EBREDEZOK.HU

Időpontok: 2016. szeptember 9. 18:30, 2016. szeptember 24. 10:00

Részvételi díj: helyszínen fizetendő 4.000 Ft/fő

 

Fontos információk: a szertartás menetét figyelembe véve egy alkalommal max. 15 főt tudunk fogadni. Több jelentkező esetén újabb időpontot fogunk kitűzni. A szertartáshoz fehér ruha javasolt, törölközőt és váltó ruhát ajánlott magatokkal hozni.

Reméljük, hogy mielőbb részesei lehetünk együtt egy csodának: egy tradicionális egyiptomi szertartásnak, melyben a főszerep a tisztulásé, ami által egy újabbat léphetünk közösen előre a fejlődés útján.