hármasság_01A cím elolvasása után sokan valami nagyon titokzatos dolog leleplezésére gondolhatnak, és tulajdonképpen igazuk van. Nem másról, mint a Test – Lélek – Szellem szent hármasságával kapcsolatos előlünk nagyon is jól eltitkolt alaptéziséről szeretném lerántani a leplet, vagyis elmagyarázni, bemutatni azt, hogy a jelenlegi társadalmi kondicionálás minek ad teret, minek nem, és miért.

Induljunk ki abból, hogy, mind a három terület ugyanolyan fontos az életünkben, vagyis, hogy mind a Testnek, a Szellemnek és a Léleknek is meg kell adni azt, ami neki jár. Amennyiben ezt elfogadjuk (márpedig ezt manapság még a tudomány is elfogadja), akkor vizsgáljuk meg, hogy melyik rész, hogyan üzemel, mi a hajtóereje, mivel fejleszthető, építhető?

hármasság_02A TEST, működőképességét, egészségi állapotát, hatékonyságát a fizikai erőnlétünk növelésével lehet fejleszteni, vagyis megfelelő sporttevékenység, vagy akár fizikai jellegű munkával is karbantartható, erősíthető. Számos hirdetés, reklám segíthet eligazodni a sport világában, szinte kimeríthetetlen annak lehetősége, hogy, ha igazán akarjuk a fizikai testünket, szervezetünket edzeni, jó karban tartani, akkor milyen tevékenységbe érdemes belevágnunk! Vannak még más tényezők is, mint pl. az egészséges táplálkozás, a stressz mentes élet, ezekkel kapcsolatban is számos leírást, tájékoztatást kaphatunk különböző forrásokból.

A Test fejlesztése kipipálva!

hármasság_03A SZELLEM pallérozásának megannyi módszere létezik, a különböző tanulmányok folytatásától, az olvasáson keresztül, a kutató munkák végzéséig nagyon sok minden. Ezen tudástár „felszívásának” lényege, hogy lépésről lépésre növeljük a tárgyi és egyéb ismereteink mennyiségét, bővül a szókincsünk, a tájékozottságunk, a mások által leírt (és ez nagyon fontos, hogy, nem saját „kútfőből” merített tudás – vagyis a befolyásolás egyik legjobb eszköze), összegyűjtött, elemzett tézisek, állítások és sokszor tudományos ténynek beállított adatok alapján! Természetesen nem minden írott anyag félrevezető, és a háttérhatalom által kiadott iránymutatás és dogma, de azért ezzel a tényezővel is számolnunk kell, főleg akkor, ha figyelembe vesszük, hogy az írott sajtó (és a többi média) kiknek a kezében van. Az ebbéli tudás „bekebelezésekor” számoljunk mindig ezzel a lehetőséggel is!

A Szellem fejlesztése kipipálva!

Az első két területet a mostani politikai, társadalmi rendszer (és nagyban a divat) maximálisan támogatja (eddzél – tanulj), ellentétben a harmadik alkotóelem fejlesztésével, amit az első kettő fölényes és mindent elsöprő egyeduralma jellemez. Míg folyamatosan kiemeljük a Test és a Szellem fejlesztésének fontosságát, egy szót sem szólunk a Lélek fejlesztésének fontosságáról és annak lehetőségeiről! Miért? Mert, akkor beindul a harmadik részegység, ezzel teljessé válik az Egység, és megkezdődik a TUDATOSODÁS, ami annyira veszélyes a jelenlegi hatalmak számára! Hiszen ekkor az egyén elkezd gondolkodni, értelmezni, és rájön arra, hogy mi is az Ő valódi feladat, az életének az értelme, és nem lesz továbbra „jó fogyasztó”, mert már nem fogják kielégíteni az anyagi javak mindennapos hajszolásai! Valami sokkal maradandóbb, és ÉRTÉKESEBB dolog után kezd majd el vágyakozni, kutatni, és rájön, hogy ez nem más, mint, amit a régi kultúrák mind tudtak: a FEJLŐDÉS. Önmagunk és környezetünk fejlődése, fejlesztése, ami igazi célt ad Földi Létünknek, az egyetlen, ami MARADANDÓ!

hármasság_04Ezért teljes erőből elnyomva, minden eszközt bevetve, ezer méter mélyre elásva tartják titokban azt, hogy a harmadik rész, a LÉLEK is fejleszthető, és nem is olyan bonyolult módon, mint gondolnánk! Hogyan? A válasz nagyon egyszerű, és már számtalanszor beszéltünk, írtunk róla: az energetikai töltődésekkel! A képlet triviális, meg kell találni a Földbolygónk azon helyeit, ahol a megfelelő pozitív energetikai hatású erővonalai találhatók (akár egymást keresztezve), és ott fejlesztő energiákban részesülhetünk, melyek szépen, lassan elkezdik emelni a sejtjeink rezgésszámát, növelik az auránk méretét, javítják annak minőségét, megszabadítanak a régóta cipelt negatív beidegződéseinktől, stb.!

hármasság_05És mi ennek a nagyon pozitív hozadéka? Az, hogy ahogyan emelkedik a rezgésszámunk, azzal párhuzamosan nyílik a tudatunk is, és elkezdjük megérteni a körülöttünk lévő Világot, annak minden jó, és rossz összetevőjével együtt. Olyan ez, mint, amikor eltávolítják a hályogot a szemünkről és elkezdünk újra tisztán látni. Szó szerint ténylegesen elkezdünk tisztánlátni, és ez olyan féle tudás, ami mindannyiunkban benne rejtezik legbelül, ez tényleg saját „kútfőből” származó tudás, melyet az előző életeink megtapasztalásai által gyűjtöttünk és táraztunk be. Ez tényleg belőlünk jön, ez tényleg a miénk, és tartalmazza az „Isteni” lényünk részeit, amire támaszkodhatunk bátran, és a jövőben nagyon nagy szükségünk is lesz rá!

hármasság_06Hogyan találhatjuk meg ezeket a pontokat a Föld különböző részein? Nagyon sok spirituális oldal foglalkozik a pozitív energetikájú helyek feltérképezésével, mind bel- mind külföldön, kis hazánkban is számos csodálatos hely van, ahol töltődhetünk. Tarts Velünk, töltődéseink során megmutatjuk ezeket a helyeket, és ott személyesen átélheted az energetikai „dúsulás” érzetét, azt, hogy milyen megszabadulni a káros, rossz dolgainktól, és milyen bővülni a pozitív megtapasztalásokkal.

hármasság_07Képeink 2016.03.28-án Dobogókőn, az Ébredezők által meghirdetett eseményen készültek, ahol Horváth Zoltán látó vezetésével, mintegy 300 ember töltődött, meditált egyszerre!