szabad_01A tavalyi év fajsúlyos bolygó- és tranzithatásai után rendkívül nagy várakozással merültem el a csillagok birodalmában annak érdekében, hogy ennek a már oly sokat emlegetett évnek a szellemi mondanivalóját az asztrozófia szemüvegén keresztül próbáljam megfogni.

A tavalyi év karácsonya körüli varázslat (illetve az azt megelőző novemberi Szaturnusz-Neptunusz teremtő időszak) után érezhető volt, hogy valami nagyon nagy dologra készítenek fel minket az égiek.

szabad_02Nem tudok az asztrozófia tudományához meghatódottság nélkül fordulni, nem is kívánom ezt titkolni. Olyan kristálytiszta és megbízható rendszer ez, mely számomra vegytisztán közvetíti a FÉNYT. Olyan kérdésekre adott választ – szerény tapasztalataimból merítve – a saját életemet, illetve a körülöttem élők életét, valamint globálisabb kérdéseket illetően is, melyből a kis mozaikok a helyükre kerülhettek, és lassan – lassan összeállhat a Nagy Egész.

„A csillagokban minden meg van írva…”– vallották az ősiségben. Ki tudja hány tízezer éven keresztül szivárgott át inkarnációkról inkarnációkra ez a mondat, továbbvíve azt a bizonyos MAGot, melyből időről időre egy gyönyörű lombos fa nőhetett ki.

Ezekkel az érzésekkel és mély alázattal ültem le most is az „ég-gömbömhöz”, hogy, ha megkaphatom hozzá a jogosultságot, mutassa meg nekem azt, amit tudnom kell és tudnom szabad az idei évet illetően.

Mindazt, amit láttam, most rendhagyó módon nem konkrét időpontokkal és tranzitokkal közvetíteném, hanem a globális éves üzenet végeredményét tolmácsolnám, rögtön a lényeget összefoglalva.

A 2016-os év átfogó csillagüzenetinek nem tudtam méltóbb címet adni, mint Koppány klasszikus dalának fenti sorát. Ugyanis EZ a TÉT.
Valami nagyon fontos dolog van készülőben!
Mielőtt azonban bárki is megijedne (félelemkeltésből már volt idénre bőven!) –  EGYÁLTALÁN NEM NEGATÍV, ami kirajzolódik a csillagokból! SŐT! Olyan varázslatot látok az idei évre megszületni, mely szorosan összefügg a tavalyi karácsony DIMENZIÓVÁLTÓ nyitányával! (Ld. az év végi „Igazi dimenzióváltás” c. cikket. )

szabad_03Egy igazi MISZTÉRIUMOT! A magyarság valódi ébredését! ELÉRKEZETT AZ IDŐ, amiért itt vagyunk, amiért vállaltuk a mostani sorsfeladatunkat. A csillagok tálcán kínálják a DIMENZIÓUGRÁS lehetőségét!

De! Tényleg felgyorsultak a dolgok. Az egyéneknek a mindennapokban választaniuk kell. Ez az előfeltétel! A közvetlen környezet, a család, az emberi kapcsolatok terén, hangsúlyozom,  a mindennapokban DÖNTÉST kell hozni. Mert az alapokat, a MAG-ot érintő döntés és az ennek megfelelő tevőleges TETTEK automatikusan felemelhetnek ahhoz a bizonyos kapuhoz! Ez az idei év legnagyobb feladata és kihívása!

A választás annyira egyszerűnek tűnik, hát ne hagyjuk elbonyolítani!

Választanunk kell a FÉL-ELEM, és a TISZTA SZER-ETET MINDENT ÁTMINŐSÍTŐ EREJE között. NINCS KÖZÉPÚT!
A döntés csak a miénk, és ezzel együtt annak ÓRIÁSI FELELŐSSÉGE is!

Szeretettel:
Gáspár Edina