Nagyon sokszor hallhattuk már, hogy változások lesznek, jönnek és már nem is olyan sokára, hiszen még ebben az emberöltőben el fog indulni… Azt nem tudjuk még mi lesz, de a világban zajló eseményekből le lehet vonni a következtetéseket: a jelenlegi irány nem igazán jó. Változnunk kell, változtatnunk kell önMAGunkon, ezáltal hatással leszünk környezetünkre.

beszélünk_01Éppen ezért az Ébredezők csapata gondolt egyet és eldöntötte, hogy egy szombaton összejön, és egy programokkal tarkított napon feszegeti egy kicsit a határait. Miért? A választ megkaphatjuk Horváth Zoltán Merkaba című meditációjának néhány sorából: „… A Merkaba segít abban, hogy tényleg részesei legyünk a Mindenségnek és segít abban, hogy tényleg ne korlátozzuk magunkat semmivel. Ha minden nap ugyanazon a régi úton járunk, napról napra ugyanazt éljük, akkor sehová nem fogunk jutni és nem reménykedhetünk az igazi spirituális fejlődésben sem. Akarnunk kell a határainkat kitágítani, előre haladni és igazi döntéseink alapján elhatározni magunkat arra, hogy eggyé akarunk válni a Mindenséggel és nem akarjuk korlátozni magunkat…

Már tudjuk, hogy nyugodtan elfelejthetjük a nem vagyok képes élményt, a vannak korlátaim élményt, mert azzal csak az egónkat tápláljuk, ami megfoszt bennünket az igazi szabadságtól és az igazi tudástól. Át kell adnunk helyét a szabadságnak, a tudásnak és a tettvágynak…”

Szóval összejöttünk egy kissé borús, ködös, párás, de nem túl hideg szombati napon. Négy csoportba osztottuk magunkat, mindegyik csoportnak nevet adtunk:

1.Szolgálat

beszélünk_02
2. Erőnlét

beszélünk_03
3. Kommunikáció

beszélünk_04
4. Védelem.

beszélünk_05A négy csoportban különböző, előre el nem mondott feladatokat hajtottunk végre, kipróbáltuk önMAGunkat. Voltak nehezebb és kevésbe nehezebb feladatok, de itt nem a teljesítmény volt a lényeg, hanem az aktív részvétel, az akarat és a tett.

Természetesen a végén nem maradhatott el a bográcsban elkészített finomság elfogyasztása sem.

Kedves Olvasó!

Ha érdekelnek a nap részletes eseményei, élményei, kérlek tarts velünk a február 17-én 18:00-21:00 között megrendezésre kerülő XIII-ik Hórusz napon az Ébredezők csapatának székhelyén: 2120 Dunakeszi, Fő út 88., illetve kövesd nyomon az Ébredezők klubja adásait, ahol terveink szerint február közepén vagy március elején fog megjelenni egy műsorunk, ahol hasonlóképpen a nap eseményeiről fogunk beszélgetni.