bécs_01Több társammal jártunk az tavaly Európa néhány nagyobb városában (Párizs, Berlin, Torinó) töltődni és felkerestük azokat a helyeket, múzeumokat, melyek Egyiptomhoz szorosan kapcsolódnak. Az év vége felé közeledve eldöntöttük, hogy elmegyünk Bécsbe, a Szépművészeti Múzeumba (itt is megtekinthető egy egyiptomi tárlat) és elzarándokolunk a végzet lándzsájához is.

Egyeztettünk Horváth Zoltánnal, ő elmondta, érdemes a mostani időszakban kimenni a lándzsához, mert aktív. Zoltán vezetésével többször voltunk már a lándzsánál, mely utak során elhangzott, hogy a lándzsa egy évben többféleképpen is sugározza az energiákat, általában mindig más.

Megszerveztük az utat és 9 fő, kettő személygépkocsival elindult Bécsbe. Utunk zavartalan volt, töltődésünket a lándzsánál kezdtük. Egy órát terveztünk eltölteni a szent ereklyénél, de „Ember tervez…”, aztán nagyjából 2-2,5 óra lett belőle. A lándzsa egy vitrinben van kiállítva.

Egyik társunk tanácsát követve a vitrin négy oldalánál külön-külön megállva eltöltöttünk pár percet, majd 5-10 perces pihenőt követően újra mindegyik oldalán újabb pár percet; mindezt három alkalommal. Legnagyobb megdöbbenésünkre, minden egyes körben más és más volt energetikailag a lándzsa különböző oldalról. Így még nem töltődtünk, érdekes volt ezt megtapasztalni.

bécs_02bécs_03Következő állomásunk az alig 10 perces gyaloglás után elérhető Bécsi Szépművészeti Múzeum volt. Az interneten olvasható leírások alapján a múzeumban található kollekció az egyik legnagyobb a világon, mintegy 12.000 tárgyat tartanak számon. Az egyiptomi tárlat darabjai a korai dinasztiák időszakából származnak és közel 4 ezer évesek. A gyűjteményt négy különböző részre osztották. Egy temetkezési részre, ahol szarkofágok és múmiák láthatóak. A másik három terem az egyiptomi történelemmel, írástudománnyal valamint művészettel, elsődlegesen szobrokkal foglalkozik. Láthatunk korabeli tárgyakat is, többek között ruhákat vagy éppen kozmetikai cikkeket is.

Elindultunk felfedezni a Bécsben lévő „kis Egyiptomot”. A kiállítás nem volt nagy, de energetikailag ez sem volt elhanyagolható. Ezen élmények is megerősítik azt, milyen fejlett volt annak idején ez a kultúra és milyen tömény, „brutál” energiák lehettek akkor ott, több ezer évvel ezelőtt, hiszen a tárgyak (szobrok, sztélék, szarkofágok, stb.) azóta is ontják magukból az energiákat.

bécs_04Ezen a képen külön felhívnám a figyelmet arra, hogy együtt ábrázolnak egyiptomi embereket földönkívüliekkel. Talán a Csillagok háborúja című filmsorozat tudja visszaadni azt, milyen is lehetett az élet annak idején ott, Egyiptomban. Varázslatos és izgalmas!

Remélem, ezzel a rövid kis úti leírással kedvet adtam másoknak is ahhoz, ha van rá lehetőségük, látogassanak el ilyen és hasonló múzeumokba, ahol nemcsak a szemnek kedvez a látvány, hanem komoly energetikai élményben is részesülhet…