torino_01Egyre többen járják a spirituális útjukat, egyre többen fejlődnek, növekszik az érzékenységük, melyek hatására felszínre kerülnek az intuitív gondolatok. Egy ébredező csapattársnak jött egy gondolata, hogy menjünk el a torinói egyiptomi múzeumba. Egyeztettünk Horváth Zoltánnal, aki elmondta, milyen energiákra számíthatunk. Megkezdődött a szervezés és végül is négyen indultunk útnak.

Több töltődős úton vettünk már részt, pár utat le is szerveztünk már az ébredezők csapatának, így bizakodtunk, hogy ez is sikeres lesz. A biztonság kedvéért megkértük egy Olaszországban és az olasz nyelvben járatos csapattársunkat, hogy segítsen a program lehetőségek feltérképezésében. A cél a torinói egyiptomi múzeum volt, és ami még az időbe belefér.

torino_02Kora reggeli kelés után, elindultunk a repülőtérre, késés nélkül felszállt a gép Milánóba, ahonnan időben indult a busz Torinóba. Torinóban a buszról leszálltunk és egy Budapesten, az ELTE-n dolgozó olasz hölgy, kérés nélkül (ilyenkor tapasztalja meg az ember, hogy az útja támogatva van az égiek által) útba igazított minket, hogy merre található a múzeum. Rövid gyaloglás után megérkeztünk és már a ruhatárnál érezhető volt energetikailag, hogy NAGYON jó helyen vagyunk.

Magunkhoz vettük a “szipit” (töltődés hatékonyságát megsokszorozó türkizes rézdrót, forrás: Horváth Zoltán Holisztikus Képzés) és elkezdtük a töltődést a négyszintes múzeumban.

torino_03               torino_04

torino_05Röviden összefoglalva: NAGYON erős energiák voltak. Azoknál a tárgyaknál, melyekről a cikkemben láthatóak képek, ez különösen érzékelhető volt.

torino_06        torino_07

torino_08A Szekhmet szobrokkal teli terembe belépve olyan érzésünk volt, hogy kiráz a hideg minket, mintha libabőrözne az auránk. Nyilván ez a mi érzésünk volt, de érdemes kipróbálni és maga a fizikai látvány is gyönyörű volt.

Kb. 3,5 órát voltunk a múzeumban, majd egy kis pihenőt tartottunk egy közeli étkezdében. Rövid séta után eljutottunk a St. Lorenzo templomhoz. Előtte tettünk egy kis kitérőt a templom közelében lévő parkba, ahol hatalmas és gyönyörű fák lombkoronája alatt töltődtünk, lazítottuk auránkat az újabb bevetésre.

torino_09A St. Lorenzo templomban annyira erőteljesek és érzékelhetőek voltak az energiák, hogy nekem személy szerint jobbra-balra mozgott a fejem, miután leültem a templom nyolc szögletű kupolája alá. A többiek azt hitték elsőre, valami nem tetszik, valami bajom van, úgy ingott a fejem jobbra-balra.

Rövid, de tartalmas kirándulásunk a végéhez közeledett. A templomból kijövet gyalog (esőben, de ezt mintha nem is vettük volna észre) mentünk el a reptéri transzfer busz megállójához és a kb. 2 órás buszút során szembesültünk azzal, hogy igen-igen elfáradtunk, de jó érzésekkel érkeztünk meg a repülőtérre. Ott átbeszéltük a nap élményeit, és még ha fáradtan is, de teli az energetikai puttonyunkkal elindultunk haza.