Milyen változásokra, milyen módon, és miért kell felkészülni, ha egyáltalán kell? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat, és természetesen a megnyugtató megoldásokat.

Az elmúlt néhány évben nagyon sok előadást hallgattam meg különböző előadóktól, különböző témákban, és valahogy szinte minden előadó ugyanoda lyukadt ki (függetlenül attól, hogy közgazdász, szociológus vagy pedig csillagász volt), hogy záros határidőn belül, még a mi emberöltőnkben bekövetkeznek nagymérvű változások, melyek teljes egészében átszabják a világról alkotott eddig képünket, egy igazi paradigmaváltáson megyünk majd keresztül.

változás_01Amikor ezeken az előadásokon felbuzdulva, tele gondolatokkal és érzésekkel elkezdtem utána nézni a dolgoknak, meglepő felfedezésnek lettem tanúja. Az összes ősi írás (az óind írásoktól, az egyiptomi falvéseteken keresztül, a mezopotámiai agyagtáblákig) egybehangzóan arról számolnak be, hogy néhány éven belül egy mindent átölelő és egyben mindent érintő és megváltoztató hatalmas fordulat következik be, amikor is visszatérnek azok az „Istenek” akiktől az emberiség kapta az ősi, igaz tudást, mely még közvetlenül a Teremtő kinyilatkoztatásai voltak. Ebből a tudásból építkezett dél-Amerika, Egyiptom, Tibet, Mezopotámia, India és még számos ősi kultúra, melyek valamilyen szintem még a mai napig is fenn tudtak maradni, meg tudták tartani az igaz tanokat (vagy azok egy részét), még ha néhol rejtetten, burkoltan jelennek is meg.

Ahogy olvastam az egymás után sorjázó megdöbbentő tényeket, komolyan elgondolkodtam azon, hogy, ha ez tényleg így fog alakulni, akkor talán érdemes lenne rá valamilyen formában felkészülni. Ekkor tudatosult bennem, hogy mennyire szerencsés vagyok, és, hogy milyen egyszerű dolgom van, hiszen minden forrás rendelkezésemre áll, csak élnem kell vele.

Elkezdtem felkészülési csoportokat alkotni, és szisztematikusan végig gondolni a teendőket, majd a gyakorlatban végig járni azokat a lépéseket melyek közelebb vihetnek a megvalósuláshoz, vagyis, hogy valamilyen szinten fel legyek készülve, ha tényleg bekövetkeznek a kicsit sem kellemesnek és kényelmesnek tűnő átalakulási folyamatok.

változás_02Az első csoport a fizikai testem energetikai kiterjedésének, az aurámnak a táplálása, felkészítése volt. Erre nagyon sok és színes lehetőség állt rendelkezésemre, mert szinte csak választanom kellett a felkínált számtalan töltődési, önfejlesztési, személyiség fejlesztési lehetőség közül, melyek tömegestül állnak a rendelkezésünkre.

Mivel hozzám (és lelkemhez – ezt úgy belülről érzi az ember) az Ősi Tradicionális Egyiptomi Beavatási Út áll a legközelebb, ezért elkezdtem ezeket a gyakorlatokat, előadásokat, szertartásokat, filozófiát, hallgatni, gyakorolni, és láss csodát, időről időre egymást követték a megtapasztalásaim. Olyan felismerések, melyeket már régóta hiányoltam a mindennapi életemből, amik megnyitottak bizonyos kapukat, láthatóvá tették a jelenlegi társadalom és politikai rendszer nagyon mesterkélt és agyon irányított törekvéseit. Megjelentek a „tetteimnek” a pozitív hozadékai is (hiszen minden mindennel összefügg) vagyis, ahogy fejlesztettem, tápláltam az aurámat a magas rezgésű finomenergiákkal, vele párhuzamosan fejlődött és tágult a tudatom is, ami a folyamat közben megszerzett meggyőződéseimen keresztül, további energetikai töltődésekre sarkalltak, vagyis ez egy pozitív 22-es csapdája, amit az ősi kultúrák a Fejlődés Útjának neveztek. Ekkor értettem (és inkább éreztem) meg, életem át, hogy igazán, mit is jelet ez!

változás_03A második csoportot alkotta a különböző fizikai, tárgyi eszközökben megnyilvánuló felkészülés, vagyis, hogy elkezdtem olyan tárgyakat, dolgokat megvásárolni (melyekről évekkel ezelőtt csak mosolyogva beszéltem, ha szóba jött ez a téma), melyek egy tényleges kaotikus helyzetben a segítségemre lehetnek. Mik is ezek: egy jó minőségű sátor, hátizsák, hálózsák, víztisztító eszköz, és minden, ami a „vadonban” történő túléléshez szükséges lehet. Persze nem tudom száz százalékosan, hogy mi lesz a konkrét esemény lefolyása, de egy dolog biztos, hogy ezek a holmik nem fognak rosszul jönni egy kényszeredett helyzetben, amúgy pedig mivel szeretek túrázni, még csak felesleges befektetést sem jelentenek. Egyik barátom mondta egy hegyen töltött hideg éjszaka után, hogy este alvás során neki MINDENT megért volna egy olyan hálózsák, amit már régóta ajánlok neki, mert az egész napos túrázás után egy percet sem tudott éjszaka pihenni, míg, mi a legmélyebb álmainkban ringatóztunk a meleg, pehely hálózsákjainkban.

változás_01A harmadik csoportot, pedig a „megtanulni másképp gondolkodni” téma jelentette, még pedig az, hogy elkezdeni „belátni a fátyol mögé”, behozni a mindennapi életünkbe a spiritualitást (ami amúgy is jelen van mindig és mindenhol), a transzcendentelitást, azt, hogy tudatosak legyünk az életünk minden egyes pillanatában. Átéljük azt valóban, hogy minden másodpercünkben alkotunk, teremtünk, írjuk a jövőnket, és csak és kizárólagosan rajtunk múlik, hogy néhány év múlva milyen életünk lesz, hiszen a jelen döntéseinkkel alkotjuk meg a jövőnk minden egyes pillanatát!

Amikor végiggondoltam az egész folyamatot, mindig oda lyukadtam ki, hogy nem felesleges semmi, amit ebben a témakörben teszek, legyen az a felkészülés bármelyik lépcsőfoka, mi több, a fizikai életemben is folyamatos hasznot jelentettek, hiszen kezdtem érteni a hétköznapi történéseket, már sokkal nyugodtabb szemmel láttam a világ történéseit, és eltökéltem magam, hogy nem állok be unott borjúként a vágóhídra várakozók közé, hanem eltökélt szándékkal kutatom és hirdetem az igazi szabadság erejét, annak lehetőségeit, és térek vissza a Teremtés Igaz Gyökereihez!

Fejleszd magad – a tőled telhető módon készülj fel – és hagyd a szívedet beteljesedni, érezz szabadon!