pi_01A PI víz javítja erőnlétünket, lecsillapítja felpörgött idegrendszerünket és lelkünket, segíthet visszaadni egészségünket.

A Pi víz hatásai:
Minden betegség oka az energiahiány. Azért betegszünk meg, mert az auránk energiaszintje csökken. Az ember van a legjobban felvértezve a betegségekkel szemben – természetes gyógyító erővel. De ha az életenergia csökken, elveszítjük a természetes gyógyító  erőt.

pi_02Az életerő szabályozza az agy funkciókat, mint pl. a hypotalamuszt és a központi idegrendszert és normalizálja azokat a funkciókat, amelyek egyensúlya kibillent. Ez működésbe hozza az emberrel született természetes gyógyító erőt. Ez a magyarázata annak, hogy az ember természetesen megbetegszik, ha az energia csökken és meggyógyul, ha az energiát pótoljuk.Az életvíz állandó fogyasztása egészségesnek és betegnek egyaránt számos előnnyel jár, alkalmas az élő szervezetek bioenergiával való folyamatos feltöltésére.

pi_03A Pi víz steril, baktériummentes, ezért a kisgyermekek idősek, sportolók, betegek, vagyis mindenki fogyaszthatja. Egy hónapi rendszeres fogyasztás után érezhetjük a víz jótékony hatásait, melyek a következők:
~ bioenergiával tölti fel a szervezetet
~ szabályozza az életfolyamatokat
~ erősíti az immunrendszert, ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben
~ gátolja a kórokozókat a szervezetben
~ gyorsítja a regenerálódást, a sérült sejtek helyreállítását
~ javítja az alkalmazkodó képességet
~ növeli a teherbíró képességet
~ csökkenti a fájdalomérzetet

pi_04A Pi víz rendszeres fogyasztása, növeli a teljesítő képességünket, javítja a kondíciónkat. Segít a technikai tudásunk kibontakoztatásában, csökkenti stressz érzékenységünket, javítja összpontosító képességünket.
A Pi vizet a mezőgazdaságban is sikeresen alkalmazzák: 30% terménynövekedést lehet vele elérni, és a növény minősége javul., nő a szárazság tűrő képessége. Ellenállóbbak lesznek a gombákkal, baktériumokkal szemben. A Pi víz használatával ki lehet váltani az egészségre káros növényvédő vegyszereket.

pi_05Állattenyésztésben is kiválóan alkalmazható, az állat stressz tűrő képessége nő, súlygyarapodást eredményez, a szárnyasok több és jobb minőségű tojást adnak. Az állatoknak jobb lesz a húsa és a teje is.

A víz tisztítása három szakaszban történik:
1. Az első szakaszban egy aktív szénszűrő kiszűri a rossz szagokat, a zavarosságot, a gázokat és a rozsdát. Ennek a folyamatnak az eredményeként a víz minősége megjavul. A rossz ízek és gázok kiszűrése után a víz íze megkülönböztethetően más, sokkal finomabb, kellemesebb lesz.
Nagy előnye a készülék szűrő tevékenységének, hogy a vezetékes vízben túltengő klórt is nagymértékben kiszűri, a különböző káros szerves anyagokat is megköti, a zavaros vizet megszűri.
2. A második szakaszt korall fázisnak is szokták nevezni. Ez az elnevezés azért született, mert ebben a szűrési szakaszban a szűrést természetes vagy műkorall végzi. A műkorall elnevezés IMS kerámiára utal. Sem természetes, sem műkorall nem tartalmaz semmiféle oldó anyagot. Ebben a szakaszban stabilizálódik a víz lúgossága, illetve savassága, és magasabb szinten tökéletesedik az a szűrési folyamat, ami az első szakaszban megkezdődött.
3. A harmadik szakasz az úgynevezett natúr fázis. Egy speciális formában jelenlévő természetes aktív mész segítségével a természetes forrásvízhez hasonló olyan víz készítése megy végbe, amely a sejt működése szempontjából maximálisan megfelelő állapotú.

pi_06Ekkor már a víz keménysége is állandósított.

A szűrési feladatok elvégzése után a gép megkezdi lényegi tevékenységét, az aktiválást.

Ez alatt azt kell értenünk, hogy a vizet magasabb energia töltöttségi szintre emeli fel, az aktiváló rész segítségével gyenge mágnesszerű PI mezőkben energetikailag feltölti.
Eme feltöltés következtében a víz már bioaktív, alkalmassá vált élő szervezetek aurájának bioenergiával való ellátására.

A Pi víz története:

A Pi vizet (csodavizet) előállító gépet egy japán találmány alapján fejlesztette ki, dr. Shoji Yamashita kutató. A Pi-víz technológia egyetemes fejlődése, a japán Nagoya-i Egyetemen elvégzett növényfiziológiai víz- és sejtkutatásokkal kezdődött. A japán tudós, Dr Shoji Yamashita 1964-ban felfedezte, hogy az “élő víz”, mely a növényekben található, biológiai és fizikai szempontból jelentősen különbözik az általánosan felhasznált ivó- és forrásvizektől, és nagyon hasonlít testünk saját sejtvízének összetételére.

pi_07E felfedezés hatására a kutatásokat már azzal a céllal folytatták, hogy normális csapvizet hogyan lehetne úgy kezelni, hogy újra sejtkonform, “élő víz” keletkezzen, a Pi-víz rendelkezik, olyan tulajdonságokkal, melyet eredetileg csak maga a természet tudott előállítani.

A hosszú évekig tartó kísérletezések, ellenőrzések és fejlesztések után, egy olyan eljárás született, mely csak kiválasztott, természetes anyagokkal dolgozik. Az érintetlen természetben végbemenő eredeti folyamatoknak megfelelően, a Pi-technológia ma a víz optimális tisztítását és energetizálását tudja biztosítani.

forrás: Hargitai Károly: Életvíz