Túl vagyunk a számvetés időszakán, most jöhetnek a kitűzött célok, jövő évi tervek fogadalmak.

2015h_9Mi is történik egy évnek a váltásánál? Végigcsináltuk az évet, megtanultunk dolgokat, hatottak ránk megtapasztalások, van, aminek örültünk, hogy túléltük, mert úgy érezzük nehéz volt, és van, amire jó szívvel gondolunk vissza.

És most várjuk az új évet, az új kezdetet. TISZTA LAP-ot kezdünk, hogy na, majd most megmutatjuk maguknak és a világnak, kijavítjuk a hibáinkat, és egy picit többet teszünk magunkért, és megváltozunk, mert nem állhat semmi az utunkba…!

Ugye ismerős gondolatok kedves olvasó?

Megegyezhetünk abban, hogy volt olyan évünk, amire szívesen gondolunk vissza, és volt olyan, amit szinte katasztrófa sújtotta területté avanzsálnánk magunkban, hogy az emléke se jöjjön vissza. Milyen érdekes az emberi elme: én ezt mindig úgy fogom fel, hogy mennyit foglalkozott velem a Sors idén, hogy mennyi mindent tanulhattam, mert bizony minden ember egyforma ilyen szempontból, abból tanul a legtöbbet, ami igencsak megizzasztotta. Velem sem volt ez másképp.

év_02És akkor térjünk vissza egy picit a TISZTA LAP szóra. Nekem nagyon fontos a tisztaság, az emberi tisztaság, tudjátok. mikor megszületik egy kisbaba és látod rajta, hogy senkinek nem tudna ártani és mégis úgy egyben van a kis világában, még beszélnie sem kell tudnia ahhoz, hogy hatni tudjon ránk, egyszerűen a lényéből fakadóan tiszta.

Mi felnőttek minden évben azt várjuk, hogy hogyan tudnánk tiszta lappal indulni, esetleg elfelejteni, elrejteni, elterelni, és megváltoztatni cselekedeteinket, rossz döntéseinket.

Amikor mélyen legbelül magunkban bizony tudjuk, hogy bizony nem ez volt az, amit várunk magunktól.

Úgyhogy kedves ÉBREDEZŐK! Mit várunk magunktól?

összefogásInduljunk TISZTA LAPPAL, fogjunk össze, haladjunk, ne csak beszéljünk, segítsük egymást! A kimondott szónak ereje van, no meg az adott szónak is; mindenkiben sokkal nagyobb erő van, mint azt gondolná, és a legfontosabb az, hogy ha tisztán éljük az életünket, a Sors és az emberek mellénk állnak!

Mi ezt várjuk, és teszünk is érte…tartsatok hát velünk!

Boldog új évet kívánok!