„Ne engedjük elmúlni az életünket anélkül, hogy harcolnánk önmagunkért!.”

Statue of Sekhmet, Egyptian Lion GoddessEz a cikk azért született meg, hogy ezzel is segíteni tudjam velem együtt ÉBREDEZŐ társaimat. Az alábbi fejlődési technikát én is kaptam, kipróbáltam és működik. Egyszer egy mester azt mondta: “ha kapsz az égiektől vagy az őrangyalodtól bármiféle tudást, akkor azt oszd meg másokkal is, mert az nem csak a tiéd.”  Így leülök most a gép elé és megosztom másokkal is.

Egyiptomban úgy tartották, 3 dolog kell a fejlődéshez: szándék, tudás, erő, hogy a lélek ki tudja bontakoztatni a csak és kizárólag rá jellemző tulajdonságait és elérhesse a tökéletességnek az állapotát. Ezt a hármasságot képzeljük el egy piramisformaként, aminek az egyik szára a tudás, a másik szára az erő, míg a piramis csúcsa maga a szándék.

fe0b33e2027b4edbfa5cc86a3a1b1848Az alábbi gyakorlatot 28 napig kellene végezni, vagy 21 napig és utána 9 nap szünet, majd ismét 21 napig, mert ennyi időre van szüksége a tudatalattinknak, hogy az információ berögzüljön. Amikor az ember rászánja magát arra, hogy kilépjen a saját kényelmi köréből és tegyen egy lépést előre az életében, akkor az mindig egy pozitív sorsfordulatot hoz, hiszen a már berögzült új viselkedésminta pozitívan módosítja a DNS-t.

1. nap:
első lépés: vettem 1 üres füzetet, amibe az új életem első lépéseit írtam.
második lépés: felosztottam a füzetet több részre az életem főbb területei szerint, mint munka és karrier, család és párkapcsolat, egészség és sport, spirituális fejlődés.
harmadik lépés: leírtam, hogy az adott területen hová szeretnék elérni, mi a célom.
negyedik lépés már egy kicsit nehezebb volt: őszinte voltam önmagamhoz és megnéztem, hogy a valóságban hol is tartok.
ötödik lépés még egy kicsit nehezebb volt: leírtam, hogy mit vagyok hajlandó megtenni, hogy elérjem a célomat.

A 2. naptól:
– Minden reggel elolvastam a céljaimat és megnéztem, ma mit tudok megtenni önmagamért. Majd minden este ismét átolvastam a céljaimat és leírtam, mit tettem és mit nem tettem meg értük. Ez volt az a pont, ahol feketén-fehéren szembesültem önmagammal, a hibáimmal és az előnyeimmel.

runningA kedves olvasó nem tudja rólam, de én egy eléggé lusta és kényelmes emberré váltam felnőtt koromra. Viszont szükségem lenne a céljaim eléréséhez jó állóképességre és teherbírásra, és az sem lenne baj, ha a ruháim is úgy állnának rajtam, mint régen. Így a sportrovatba bekerült: minden nap futok félórát, míg esőnapon tornázom félórát.

Ezzel az egy tettemmel sokkal többet nyertem, mint azt én előre megálmodtam. Fizikailag megerősödtem, a környezetem szerint a ruháim is jobban állnak rajtam. Nőtt az önbizalmam és az önmagamba vetett hitem azáltal, hogy bebizonyítottam magamnak, igenis képes vagyok rá, igenis meg tudom tenni és igen, innentől képes vagyok harcolni a saját életcéljaimért!

Még csak pár hónapja végzem ezt a gyakorlatot és abban is biztos vagyok, hogy folytatni fogom. Megváltoztatta az életemet, el kezdtem megismerni önmagamat egy teljesen új aspektusból. Olyan tulajdonságaim jöttek a felszínre, amelyekről nem is tudtam. Néha furcsán is néztem, hogy ezt tényleg én mondtam, valóban én ilyet meg tudtam tenni?

A szándékom az volt, hogy változtassak önmagamon és az életkörülményeimen. A tudást megkaptam hozzá és már csak élnem kellett a lehetőséggel. Az erőt, a kitartásomat úgy nyertem ki önmagamból, hogy amikor jött az EGOm megkísértése, akkor azt felülírtam pozitív állításokkal, így végül elhittem magamról, képes vagyok lefutni az adott távot…