A 2000-es évek Nobel-díjas kutatói már bebizonyították, hogy DNS-ünk 100 %-a szavakkal, gondolatokkal, érzelmekkel és bizonyos frekvenciákkal módosítható. DNS-ünk 10 %-a felelős a fizikai test felépítéséért, viszont a 90 % irányít, ezért nem csak a testünkben zajló káros folyamatokat, betegségeket tudjuk visszájára fordítani, hanem akár a külső megjelenésünkön is változtathatunk!

dns_01A tudósok ezen felfedezése nem új keletű. Amikor Thot átmentette a tudást Atlantiszról, akkor neki sikerült a nomád, vadászó és halászó törzsekből pár száz év alatt egy szuper képességekkel rendelkező mágus csapatot létrehoznia. Ennek bizonyítékai mind a mai napig Egyiptomban megtalálhatóak a piramisoktól a templomokon át egészen a még feltárásra váró rejtélyekig.

Ezek alapján kimondhatjuk, hogy a recept ismert hosszú-hosszú évezredek óta, viszont a felhasználás célja az elmúlt 2-3000 évben megváltozott. Az ősi kultúrák célja a fejlődés, a tökéletesedés, az élet és önmaguk, a természet és az Univerzum megismerése, tisztelete és szeretete volt. Ezek voltak a társadalom alappillérei és ezt tanították a beavatottak és a szülők a gyermekeiknek.

Vajon mi történhetett az elmúlt pár ezer évben? Miért lett hirtelen ennyi véres háború, sírás és szenvedés? Mitől változott meg az emberek gondolkodása?
A történelem folyamán néhány ősi civilizációnak – többek közt a majáknak – sikerült elérnie egy igen magas fejlődési szintet, így ők távoztak is a földi létsík ezen dimenziójából. Viszont az ősök tudását csak nagyon kevés népcsoportnak sikerült megtartania, aminek 2 oka van. Az egyik, hogy elkerülte őket a keresztény vagy az arabvilág térhódítása földrajzi helyzetük és megközelíthetetlenségük miatt, a másik az, hogy egészen egyszerűen sikeresen ellenálltak, mint az indiai és a kínai civilizáció.

illuminati-zodiac-signsÚj uralkodói elitek születtek új hatalmi célokkal.

Az emberek lelki fejlődését leállították, sőt próbálják mind a mai napig különböző eszközökkel még jobban visszaszorítani. Az ember szellemét a technikai fejlődés szolgálatába állították, elméjét állandóan információkkal öntik el, hogy véletlenül se gondolkozzon el élete értelmén. Az emberi test kizsigereléséről a legnehezebb írnom. Egyrészt, mert hatalmas elvárások vannak társadalmi szinten a külső megjelenési formákról. Másrészt, minden egyes nappal egyre messzebb kerülünk az egészséges élet feltételeitől. Harmadrészt, lelkünk és szellemünk ápolása nélkül nem létezik egészséges fizikai test sem.

Mi lehet a ma célja az elitnek és ezt hogyan akarja elérni? Az egyik legjobb példa, hogy vajon mire is készülnek már oly rég óta: az első orvosi egyetemet az 1900-as évek elején a Rockefellerek vették meg, majd a második világháborúig bezárólag a többit is megvették jótékonysági célból, és hogy kiemeljék a teljes amerikai lakosságot a betegségekből gyógyszerek segítségével.
Viszont egyetlenegy dologgal nem számoltak: az emberi DNS és az emberi lélek minden információt eltárol, így minden egyes ember a sejtjeiben megőrizte az aranykor tudását!

dns_02Nekünk egy hatalmas lehetőség van a kezünkben, hiszen mi itt belül, a szívünkben tudjuk, akkor is, ha nem emlékezünk rá, milyen volt háborúban és békében élni, milyen volt nyomorban és bőségben élni, milyen volt férfiként és nőként élni, milyen volt boldogságban és boldogtalanságban élni, és a sort még hosszan sorolhatnám.

S itt már csak egyetlenegy kérdés következik, amit én is sűrűn felteszek magamnak:

Hogyan szeretnék élni és mit teszek meg érte?