all_01Az ÉBREDEZŐK csapatának weboldalán több cikk olvasható az allergiával, homeopátiával kapcsolatban. Jómagam is írtam már erről, miszerint homeopátiás kezeléssel javítható, „gyógyítható” ez a „betegség”.

Nekem ez volt a harmadik év, hogy a parlagfű allergiám kezelésére homeopátiás szereket szedtem és idén már szinte tünetmentes voltam. Emlékezetem szerint 5 nap jelentkeztek a parlagfű allergia hatásai, de az adott napon belül maximum 1-2 órás időtartamra.

De ez a pozitív változás szerintem másnak is köszönhető, néhány sorral lejjebb kiderül…

Az ÉBREDEZŐK csapata, közösen további 80 személlyel, idén szeptember 17-24 között Egyiptomban volt Horváth Zoltán vezetésével. Rövid egy hét alatt végigjártunk azon templomok, piramisok közül néhányat, mely helyeken több ezer évvel ezelőtt pezsgő élet folyt. Vezetőnk elmondása alapján a különböző templomok, különböző tanulási-, beavatási helyek voltak, ahol a papok akár több évtizeden keresztül is tanultak, fejlesztették magukat. A tanulási időszak leteltével vagy egy templom főpapjai vagy hivatalnokok lettek vagy más fontos beosztásban tevékenykedtek tovább, ahol kamatoztathatták tudásukat, képességeiket.

ré_1             udjat-tutankhamon          izisz1

Több ezer évvel ezelőtt több papi rend is tevékenykedett Egyiptomban: Ré papjai, Ízisz papnői, Szem Papok…stb. Az egyiptomi út során többször is hallhattuk vezetőnktől, hogy a papok irányították Egyiptomban a társadalmat, oktattak, gyógyítottak, igyekeztek jólétet teremteni, és ha kellett, megvédték Egyiptomot.

Összefoglalva: bizonyos keretek között, de továbbadták, áramoltatták a tudásukat, a köz szolgálatába állították.

A Szem Papság kapcsán elhangzott, hogy a Szem Papok arra esküdtek fel, hogy tökéletesítik az embereket, segítenek másokon, akár a saját életüket is feláldozva hűen követik azt az eszmeiséget, amit a félistenek lefektettek, kinyilatkoztattak az emberiség tökéletesítésével kapcsolatban.

A Szem Papok számára az egy áldás volt, hogy segíthettek másokon.

all_02És most térnék ki arra, miért is írtam le az allergia kapcsán a fenti néhány sort. Egyiptomból hazajövet az a gondolatom támadt, hogy az én allergiám pozitív változására hatással lehetett az is, hogy most már egy bő fél éve én is igyekszem a magam módján továbbadni a megtanult, megtapasztalt tudás morzsáimat az általam leírt cikkekkel, az ébredező társaimmal készített Ébredezők Klubja adásokkal.

Hiszen, ha elfogadjuk azt, hogy minden energia, akkor a megszerzett tudás is az, melyet tovább kell adni (különben megszorul, bent reked és aztán a későbbiekben akár egészségügyi problémákat is okozhat), mert nem csak az a lényeg, hogy nekem, hanem a környezetemnek is jó legyen!

Így csak javasolni tudom minden ÉBREDEZŐnek, minden ébredni vágyónak, hogy mindenki a saját maga eszközeit, lehetőségeit figyelembe véve adja tovább, amit lehet, amit tud, amit gondol, hiszen amit jó szívvel, érdek nélkül adunk tovább, az az univerzális adok-kapok törvénye alapján újra visszaszáll reánk.