Töltődéssel egybekötött kiránduláson vett részt az ÉBREDEZŐK egy kis csoportja. A túrára szeptember 21-én került sor, ami közel esett az őszi napéjegyenlőséghez.

kir_01A töltődni és kirándulni vágyók közel 50-en indultak el a túrán, ami a Kiskovácsi kórház melletti turista útvonaltól rajtolt 14 órakor. Bár az idő kegyes volt, a nap még megmutatta utolsó erejét, azonban az árok felé vezető út már nem volt mindenki számára kellemes. Dacolva a sárral és csúszós kövekkel, amik időnként a patakon és meredek falakon át vezették csapatot, egy közel háromnegyed órás gyaloglás után végül mindenki szerencsésen megérkezett a célhoz.

A látvány ami a Holdvilág-ároknál fogadta a kirándulókat, azonnal hatalmába kerített mindenkit, még azokat is akik nem először jártak már ezen a részen. A helynek különleges energiákkal bíró kisugárzása van, mely alkalmassá teszi a testi-lelki töltődésre. Ezt kihasználva megérkezéskor három csoportra különültek az ÉBREDEZŐK és megkezdték a négy őserő gyakorlatokat, melyek tágítják az aurát, ezen kívül csakra erősítő- és tisztító tulajdonságuk is van. Elvégeztek még néhány légző- és ezüstgömb gyakorlatot is. A csoport tagjai ezzel ráhangolódtak a barlangban lévő energiák felvételére.

kir_02Ezek után mindenki bemehetett, és húsz-húsz percet eltölthetett az üreg szárnyaiban, ahol egy ősi szimbólumot rajzolva az aura szívvonalánál, töltekeztek.

A szervezők, zárásként Szent tüzet gyújtottak, ahol még egy utolsó szertartáson vehettek részt a kirándulók, majd a lenyugvó nappal együtt elindultak hazafelé.

Minden ÉBREDEZŐ nagy élménnyel és feltöltődve térhetett haza.

Tímár Erika