A HANGFÜRDŐ egy olyan zenei utazás, amikor harmonikus csengő bongó tálak, gongok és más egzotikus hangszerek összhangzásából egy kis ihlettel olyan biztonságos tér jön létre, amiben mindenki megnyílik önmaga előtt és találkozhat saját valódi rezgésével, érzéseivel. A hangszerek mélyebb tudatállapotba segítik a hallgatót, hogy felülemelkedhessen a hétköznapi gondolat kavalkádján, és elhagyva az elme irányítását a szív terébe helyezkedhessen.

hajzlerLazítás, pihenés, elengedés, ringatózás, regeneráció, gyógyulás, befogadás, feltöltődés, egyensúly. Ezek a fogalmak írják le leginkább a folyamatot. Mindez élvezetes élményként, könnyedén történik, csak el kell jönni és választott legkényelmesebb pozícióban (ülve vagy fekve lazulni) hallgatni és beengedni minden érzékszervünkön keresztül a hangokat.

Ekkor beindulnak a saját öngyógyító mechanizmusok, amik pontosan a megfelelő sorrendben segítenek elengedni, harmonizálni, begyógyítani a sebeket, elengedni a félelmeket, szorongásokat. A hangok könnyedén és szelíden lehámozzák a falakat, melyek elkülönítenek az egységtől, segítenek megkönnyebbülni a testi, szellemi és érzelmi salakanyagoktól. Helyükre pedig beépülhet, kiterjedhet az illető saját szeretetesszenciája, hogy egyre inkább önmaga lehessen, megnövekedett önbizalommal, stabilitással, és ősbizalommal.

Nincs két hasonló hangzás, hiszen mindig a résztvevőkkel közös rezonancia jön létre és mindig az aktuális energiák segítségével pont az történik mindenkiben, amire neki éppen szüksége van.

Hajzler László írását a HANGTERÁPIAról itt olvashatod.

Az Ébredezők klubja Hajzler Lászlóról szóló adását itt nézheted meg.