Minden spirituális és nem spirituális emberben egy dolog biztosan közös, mégpedig az ELLENÁLLÁS.

legyen_1Ez a téma nem feltétlenül népszerű, azonban jobb előbb szembenézni a dolgokkal, mint később sopánkodni, hogy „milyen szerencsétlen vagyok”.
Minden ember normális velejárója, hogy bizonyos dolgokat nem szeret megcsinálni, mert lusta, mert fáradt, mert nem úgy gondolja, vagy megmagyarázza magának, hogy ez nem is az ő dolga lenne, végtelen számú kifogást talál; az egónak ez a játéka, és az illúziók végtelen tárháza még a legkomolyabb szintű embereket sem kíméli.

Az élet szabályai, törvényei azonban egyszerűek és esélyt adnak mindenkinek a betartásukra. Változtatni azonban csak mi magunk tudunk, mégpedig a jelenünkben.

legyen_2A „hát ezt már eddig is így csináltam, és ráadásul ő is így csinálja” kezdetű mondatokat, amik valójában szintén kifogások, felejtsük el.
Mindenkiben van félelem, beidegződések, sokszor olyan tudatalatti dolgok, melyet nem is veszünk észre, azonban ha néha gondolkozunk, milyen helyzet vált ki belőlünk ellenállást, nagy iránymutató lehet az életünkben. Felismerhetjük az egó csapdáit és tisztábban láthatjuk a világot!

Sose másokban keresd a hibát, hiszen minden ott van Benned, kedves olvasó!

….és legyen úgy, ahogy te akarod!