…avagy hogyan válik arannyá a befektetésünk?

Az ősi iskolákban a mesterek mindig azt mondták a tanítványaiknak, hogy áldozat nélkül nincs eredmény. A DNS módosítás a gondolatainkkal szintén áldozatot kér, még hozzá időt. Időt, azaz néhány percet a napjainkból, amit a programozás gyakorlására fordítunk. Ugyanis a sikerért minden nap tennünk kell.

áldás1A nagyon mélyen berögződött rossz tulajdonságaink, vagy félelmeink megszüntetésének érdekében érdemes naponta többször megismételni a pozitív állításainkat, bárhol is vagyunk. Például, aki naponta 5-ször elmondja, az „ó én milyen szerencsétlen vagyok”, „ó én ezt nem merem” kezdetű negatív mantrát, annak naponta legalább 10-szer el kellene mondania, hogy napról-napra egyre szerencsésebb vagyok, vagy bátrabb és erősebb vagyok. Ezt a folyamatot hívják a kert kigazolásának.

eletfa4Minél több pozitív állítással támogatom meg önmagamat, annál több értékes maggal szórom tele a kertemet. Ebben a folyamatban talán a legfontosabb az, hogy végre meglátom a születésemkor elültetett gyönyörű szép növényeket, amikről én elfeledkeztem a hosszú évek napi robotjában. Innentől már nincs más feladatom csak ápolnom és táplálnom kell őket. Táplálnom kell és locsolnom kell az élet vizével a virágaimat, a fáimat, a bokraimat, hogy minden egyes tavasszal egyre erősebben és terebélyesebben újjászülethessenek és egyre egészségesebb utódokat hozhassanak létre. Egyébként az életfa szimbólumnak is ez az egyik jelentése…

Az egyiptomiak, akik a tökéletesedés útját járták, ezt a fajta fejlődési modellt az önbeavatás automatikus folyamatának hívták. Például Kom Ombo templomában azt tanították, hogy nem kell mást tennünk a fejlődésünkért, csak fel kell szabadítanunk önmagunkat a gátjaink alól. Itt zárójelben szeretném megjegyezni, hogy a gátjainkat az egónk gyártja le rendkívüli találékonysággal, s pontosan emiatt kell állandóan gazolnunk, ha tökéletes kertre vágyunk…

Hogyan lesz az áldozatból áldás, avagy hogyan válik arannyá a befektetésünk? A mágusok szerint a legnagyobb kincs maga az ember, csak éppen fel kell szabadítani a korlátai, a rossz beidegződései és a félelmei alól.

Így válik az ólom arannyá, s az emberi DNS tökéletessé…