Egyiptomban a papok nagyon magas szinten végezték a programozást. Több piramis építő kultúránál bebizonyosodott, hogy papjaik és mágusaik akár 2-300 évig is éltek, és képesek voltak módosítani programozással a saját DNS-üket is. Gondolom nem véletlen az sem, hogy manapság ennyi pénzt ölnek bele a világ vezető hatalmai a genetikai kutatásokba, a DNS és RNS teljes feltérképezésébe és a klónozásba.

programozásLássuk a programozás 5 alapszabályát, amik nélkül nem fog tudni megvalósulni a vágyunk:
1.szabály: el kell döntenünk, hogy mit szeretnénk, akár le is írhatjuk.
2.szabály: meg kell róla győződnünk, hogy a célunkat egyértelműen, minden kétségektől mentesen fogalmaztuk meg.
3.szabály: meg kell bizonyosodnunk arról, hogy valóban arra a dologra vágyunk-e és hiszünk-e benne. Ez nagyon fontos. Mert ha valóban hisszük, hogy megtörténhet, amit el szeretnénk érni, akkor az meg fog történni.
4.szabály: meg kell magunkkal beszélnünk, el kell magunkkal hitetnünk, hogy megérdemeljük, amit szeretnénk. Itt teljesen mindegy az, hogy itt egy egyszerű kis apróságról vagy valamilyen komolyabb dologról van szó. Amíg nem hisszük el, hogy valójában megérdemeljük, nem fogjuk elérni.
5.szabály: naponta többször egy kis időt, egy-két percet el kell töltenünk relaxálással és közben magunk köré vagy elé kell képzelnünk a célunkat.
Amíg egy kicsit is kételkedünk a vágyunk megvalósulásában, addig sajnos csekélyke a megvalósulás esélye. Ha azonban tényleg el tudjuk hitetni magunkkal, hogy megérdemeljük és meg is fogjuk kapni, akkor a célunkat el fogjuk érni.

Egyiptomban a papnövendékek minden este közvetlenül elalvás előtt és ébredésük után egy mantrát mondtak el ahhoz a félistenhez, amelynek a papságában tanultak. Például: „megfogadom Hórusznak, hogy nagyon nagy alázattal mindent megteszek a fejlődésemért, azért, hogy a későbbiekben alkalmassá váljak az emberiséget egy magasabb szint felé vezetni”.

programozásEzt manapság a különböző tanfolyamokon így tanítják: vegyél magadnak egy kis füzetet, amibe csak a programozásaidat írhatod. Közvetlenül ébredés után vagy elalvás előtt írjál a füzetedbe 3-5 pozitív állítást, majd ezt olvasd fel magadnak a nagyobb siker eléréséért. Tégy így 21 napon át, majd tarts 9 nap szünetet.
Én már évek óta gyakorlom ezt, és a sikeremen felbuzdulva már több családtagom és barátom végzi. Legelőször az önbizalmamat kellett megerősítenem, amit az alábbi mondatokkal tettem: mindennap egyre jobban szeretem magamat, mindennap egyre jobban elfogadom önmagamat olyannak, amilyen vagyok, mindennap egyre jobban hiszek önmagamban, stb. Az ’egyre’ szóra nagy szükség van, mert ezzel a legkishitűbb egót is át lehet verni. Egyébként ezzel a módszerrel sikerült autót is vennem.

A programozás szerepe az ősi Egyiptomban és ma – 2.rész ->