Nagyon nehéz időszak van most az emberek és az emberiség életében.
Ez azért van, mert hagytuk magunkat elterelni az Isteni Törvényektől, a SZERETET törvényétől! Bezártuk a szívünket, ami a boldog élet egyetlen kulcsa.  Hisszük vagy nem, rajtunk múlik, hogy ezt a nehéz időszakot hogyan éljük meg.
Jó lenne, ha minden ember figyelne az idők szavára, ami azt sugallja, hogy szeretettel forduljunk újra embertársaink felé! Nyissuk ki újra megkeményedett szívünket, mert poláris világunkban a Szeretet, melynek otthona a szív, az egyetlen dolog, ami mindent jó irányba terel, mindent rendbe tesz. Ha nehézségünk támadna ezzel kapcsolatban, csak figyeljük meg a Kristálygyerekeket ők hogyan csinálják:  a legnagyobb természetességgel. Egy mosolyukkal, egy tekintetükkel a legkeményebb szívet is meglágyítják. Életfeladatuk legnagyobb része a szeretet áramoltatása. Segítsük őket, és közben gyakoroljunk mi is!
Ha megtanulnánk újra a szívünkkel élni és gondolkodni, akkor ennek következtében a béke és a harmónia lépne az életünkbe.
hogyanElindulhatnánk a rendeződés irányába. Ezáltal a bőség is, ami nem csak az anyagi javakat jelenti, beléphetne az életünkbe.
“És ezt kell megérteniük az embereknek, hogy a bőség az egy szüntelen áramlat a Sorsban, de egy-egy ember életében ez csak akkor hoz eredményt, hogyha a saját középpontjában van és, hogyha ebben a csendes békés állapotban tartja magát.”
Tárjuk ki szívünket, de csak a jó és pozitív dolgokat engedjük be az életünkbe és azt adjuk tovább másoknak is. Minél több ember gondolkozik így, annál jobban tud az életünk a jó irányba elmozdulni, mert a közös tudatmező által össze vagyunk kötve. Ezt kihasználva tudjuk összesített erőinket felhasználni, hogy beinduljanak a változások az életünkben, amelyek már zajlanak körülöttünk, és amiről mi sem maradhatunk le!