előreA vonzás törvényének segítségével egész életedet képes lehetsz előre megrendezni, egészen a mai naptól, a következő cselekedetedtől kezdve.
Prentice Mulford – akinek írásai oly sok hasznos információt tartalmaznak a törvény működésével kapcsolatban – úgy tartja, hogy nagyon fontos előre elgondolnunk a napunkat.

” Amikor azt mondod: „Kellemes utazásban, találkozóban lesz részem „- szó szerint hírnököket, katonákat küldesz előre, akik elintézik számodra, hogy utad valóban kellemes legyen.
De ha látogatásod, utazásod vagy bevásárló körutad rossz, aggódó esetleg nyugtalan hangulatban kezdődik, olyan láthatatlan ügynököket küldesz előre, akik még több kellemetlenséget  szereznek be neked.

Gondolataink, más szóval tudatállapotunk folyamatosan dolgozik, „intézkedik”  jó vagy kevésbé jó jövőbéli élményeinkről.

Véleményem szerint ez a néhány sor maximálisan tartalmazza azt az információt, amire szükségünk van ahhoz, hogy tudatosan tudjunk magunk számára teremteni a mindennapokban, illetve az életünk minden területén.
.
Sors utunkon haladva néha felhők takarják a napot, de tudnunk kell, hogy a felhők felett mindig süt a nap! Az életünk felhőit mi tudjuk elfújni, hogy kisüssön a Mi Napunk! Vegyük hát kezünkbe az életünket, és éljünk úgy, hogy a legjobbat és a legtöbbet hozhassuk ki belőle!