A színek nagyon fontos szerepet játszanak az életünkben. Van olyan szín, amit kimondszínekottan szeretünk, van, amit egyáltalán nem. A színek komolyan hatnak ránk, a kezdeményező készségünkre, bátorságunkra, egészségünkre, érzelmi életünkre stb. Segítségükkel sok mindent ki tudunk fejezni, “rózsaszínben látom a világot” vagy “szürkének látom az életem” vagy “sárga vagyok az irigységtől” stb. A színek a fizikai energiaszintet és az egészséget is befolyásolják.
Az étertestünk pedig megmutatja, hogy milyen állapotban vagyunk. Most leírom néhány szóban hogy milyen színhez milyen állapot társul.

Sárga: Általában az optimizmus színe, az illető motiválható és rugalmas. Vonzódik az intelligenciához, hat az emberekre, és viszonylag jók a megérzései.

Narancsszín: Ez a melegség és az érzelmek színe. Akinek ilyen az aurája, ahhoz általában vonzódnak az emberek. Hajlamos a lábbal kapcsolatos problémákra, és a fertőzéses megbetegedésekre.

Piros: Tüzes, szenvedélyes, eltökélt, akaratos, dinamikus szín. Magas fordulatszámú élet, erős vitalitás és extrém vonzerő társul ehhez a színhez. Vérnyomásproblémákra és szívbetegségre hajlamosak.

Zöld: Érzékeny, empatikus szín, nem túl határozott, olyan, akinek fontos a tervszerűség. A konfliktusmentes élet érdekében sok mindenre hajlandó. Hajlamos az emésztési zavarokra, alhasi panaszokra.

Kék: A lelkiség, az igazság, a nyugalom színe. Rendkívül jók a megérzései, nagyon jó a beleérző képessége. Sokan vonzódnak hozzá. Hajlamos a bőr, az idegrendszeri és szívpanaszokra.

Rózsaszín: Tüzes, de lelki beállítottságú. Együttérző, szenvedélyes, dinamikus. Magas igazságérzetéből adódóan jó közvetítő és tanító típus. Hajlamos az ízületi problémákra.

Lila: Az átváltozás, a megélés, a spiritualitás színe. Olyan típus, akinek az esze is és a szíve is a helyén van. Önálló, dinamikus, igazi művész jellem. Hajlama van a páros szervek és testrészek kiegyensúlyozatlanságára.

Mindenki megtudhatja az aurája színét, aura fotó, vagy auralátó segítségével.

Színezzük ki a világot!