… avagy a földönkívüli beavatkozás

 Sokan még manapság is hitetlenkedve fogadják azon elméleteket, melyek arról szólnak, hogy az emberi történelem során szinte állandó volt a földönkívüli beavatkozás. A régi nagy civilizációk korából fennmaradt emlékek szoros kapcsolatról mesélnek, arról, hogy nemcsak itt jártak az idegenek, hanem tanították is az emberiséget, tudást adtak a kezükbe és technológiát, amellyel olyan építményeket tudtak emelni, és olyan módon tudták megmunkálni az anyagot, amelyet még 21.századi  tudással sem mindig tudunk reprodukálni. Ennek számos bizonyítéka fellelhető szerte a világban, és ezekről –hála a paleoasztronautika jeles, és igen lelkes képviselőinek- ma már egyre több információnk van.

földönkívüli
Az egyik, talán legékesebb bizonyítéka a földönkívüli kapcsolatnak Egyiptomban található, Kairótól 600 km-re délre, egy poros kis városkában, Abydos-ban. Az ide látogatót nem egy tény szembesíti azzal, hogy valami egészen másképp zajlott a történelmünkben, mint ahogyan azt ma tanítják.

Látogatásunk első színhelye  I.Széthi (II.Ramszesz apja) temploma, melyet csak a 19.század közepén szabadítottak ki a homok alól, és sokáig méltatlanul elfeledve állt itt. Ez a templom nemcsak építtetőjének nagyságáról árulkodik, hanem arról is, hogy az ősi egyiptomiak itt tárolták a földönkívüliektől kapott eszközöket és itt folyt az idegen technológia használatának oktatása is. Az egész építmény jellege és atmoszférája is nagyon más, mint Egyiptom többi templomáé, ezt szinte mindenki érezheti, aki belép a kapukon. Itt szinte minden hieroglifa erről a földönkívüli kapcsolatról mesél.  Rögtön az első terembe lépve találjuk, kb. 5 méter magasan, egy keresztgerendán azokat az ábrázolásokat, melyek nem ókori technikai vívmányok modelljeit ábrázolják.

A képen egyértelműen kivehető egy helikopter, egy tank, és egy földönkívüli jármű formája. Persze az egyiptológusok erre is adnak „magyarázatot”: az eredeti hieroglifeket kitörölték, majd azok helyére újakat véstek, ám az összemosódott a korábbi vésetekkel,  ezek adták ki ezeket a formákat, melyet csak a mi fantasztikus képzelőerőnk láttat helikopternek, tanknak, stb. Ám ha alaposan  megnézzük közelebbről is a képet, egyértelmű, hogy nem volt szó itt semmiféle korábbi vésetek eltüntetéséről, felülírásáról, ez a kép az, ami!

Az igazi meglepetés azonban a főtemplom mögött található. Itt fekszik az Ozireion, egy már csak ránézésre is igen ősi építmény, melyet kb. 20 méterrel I.Széthi temploma alatt találtak meg 1903-ban. Az egyiptológusok ezzel sem tudnak mit kezdeni, hiszen geológusok, a templomot betakaró föld rétegeinek vizsgálatából megállapították, hogy az épület több, mint 17.000 éves! A mintegy 100 tonnás kövekből álló falak nagyon hasonlóak a Szfinx mellett álló, ún. Völgytemplom falaihoz, az építészeti stílus (monolitikus) ugyanaz.
földönkívüli

Valószínűsíthető, hogy korábban itt tárolták azokat az információkat, melyek ma a Szfinx alatti csarnokokban találhatók. Ezek azok a bizonyos smaragdtáblák, illetve aranylemezek, melyek az idők kezdetéről származó tudást őrzik. Az Idők Kezdetének (Zep Tepi) azt a korszakot tartották az egyiptomiak, amikor az atlantisziak tudása megérkezett Egyiptomba, amikor ezzel a tudással megtermékenyítették az egyiptomi népet.
Ám a rejtélyek sokasága itt még nem ér véget! Az egyik óriási kőtömbön látható az egyik legismertebb, az Univerzum, az élet keletkezését leíró, és a teremtés kódját tartalmazó ősi szimbólum, az Élet Virága. A világ számos pontján megtalálták már ezt a jelképet, a Közel-Kelettől kezdve, Japánon, Indián és Spanyolországon át egészen Kínáig, a legtöbb szent helyen fellelhető. Az itt, Abydos-ban található Élet Virágának sajátossága abban áll, hogy a világ egyik legkeményebb anyagába, vörös gránitba van nem bevésve, nem belekarcolva, hanem szinte lézerrel belesütve, hihetetlen precizitással, ismét egy olyan technológiával, amit ma még nem ismerünk.

Máig rejtély, hogy az Ozireion-t mire használhatták, azon kívül, hogy egy kultikus építményről beszélünk, mivel nagyon más, mint Egyiptom többi temploma. Legalábbis azok, amelyeket eddig feltártak…. Mert fogalmunk sincs, milyen titkokat rejthet még a számunkra Egyiptom homokja.