Szent állataink


Mindegyik ősi szimbólum összetett és egyetemes értelmezéssel bír. Őseink tudták, hogy a lélek szimbólumok útján üzen az embernek. Ők annak idején teljes összhangban éltek a természettel, követték változásait és tudták, mikor minek van az ideje. Most ismét eljött az idő, hogy lefújjuk a port a régi idők tudásáról.

magyarAz aranyszarvast többféle módon ábrázolják. Agancsán hordozza a Napot és a Holdat (a téli napfordulón a Bak szarvai között kel fel a Nap), vezeti a kiválasztott népet az útján, a sors útján, a régi hazából az újba. Magában hordozza az újjászületés és az állandó megújhodás lehetőségét, hiszen a szarvas minden évben elhullatja és újra növeszti az agancsát. A szarvas gyors dinamikája segít letenni a régi rossz dolgainkat, sérelmeinket, hogy minél előbb újjászülethessünk egy egyre nagyobb és szebb agancskoronával.Ez a szimbólum segít, hogy az ember rátaláljon az útjára, másokat is rásegítsen az útjukra és életet, dinamikát vigyen mások életébe. Érdemes ezt a szimbólumot arany vagy indigószínnel fel lehet festeni fehér pólóra.

magyarAz oroszlán az erőnek, a védelemnek, a hatalomnak szimbóluma. Ez a szimbólum segít védelmezni másokat, a családot, védeni valamit, egy eszmét, eszmeiséget. Hozzásegít a saját erőnk megszerzésében. A hatalom az ősmagyar hitvilágban nem a mások feletti uralmat jelentette, hanem a saját magunk feletti hatalmat, azaz uralni tudom az érzéseimet, a gondolataimat és a tetteimet! A beavatott, csak miután képes volt uralkodni önmagán, válhatott a saját erejének a birtokosává.

Ez a szimbólum hatalmas erőt és dinamikát hordoz, ezért érdemes vörös pólóra feketével vagy aranyszínnel felfesteni vagy fehér pólóra arany vagy indigószínnel.

magyar A turulmadár. Ő a szellemiségben az isteni iránymutatás, az isteni gondviselés és az isteni vezetettség szimbóluma. A kerecsensólyom ragadozó madár, azaz az égi eredetű hatalom megtestesítője. A mi őseink felhatalmazást kaptak arra, hogy valamit bolygó szinten képviseljenek és tovább adjanak, tovább vigyenek.
Nagyon erős segítő és támogató szimbólum: reményt ad, és védelmező, támogató módon mutathatunk irányt másoknak. Segít a saját és mások számára is az életfeladat és az életminőség megtalálásában. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik alkímiával, angyalozással, tarot-val, asztrológiával, számmisztikával foglalkoznak.
Ez a szimbólumot érdemes fehér pólóra ezüstszínnel vagy aranyszínnel vagy indigó színnel felfesteni.

magyarA turulmadárból alkotott életfa. Összeköti a földet az égbolttal, ahogy az embert a saját lelkével. Az örök fejlődés, a növekedés és a folytonos megújulás egyik jelképe, ezért segít bőséget, életet és felsőbb támogatást közvetíteni magunk és mások számára. Tanítók, vezetők szimbóluma. Irányt mutat és védelmez. Viselője érezheti, kinek mi lenne jó, megfelelő.
Ezt a szimbólumot érdemes fehér pólóra akár feketében, akár indigó színben, de akár aranyszínben is felfesteni, ha kihímeztetitek, akkor fehér pólóra lehet arannyal vagy ezüsttel, illetve lehet világoskék pólóra is, hiszen rezgésében tekintve hasonló.